Wie ben ik ?

Wie ben ik ?

Saskia Nuyttens
Saskia NuyttensGezondheidscoach
met passie voor gezondheid

Hallo, ik ben Saskia Nuyttens, 44jaar, getrouwd met Franky en heb bijna mijn hele leven in Deerlijk gewoond.

Door enkele persoonlijke tegenslagen eind 2014, onder andere op werkgebied, heb ik de juiste beslissing genomen om me volledig om te scholen. Ik was er vlug uit wat ik wou studeren : gezondheidscoach.  Ik heb al altijd interesse gehad in gezondheid in het algemeen en wat ik zeker ook wou was mensen helpen, met mensen mogen werken.  In de opleiding “gezondheidscoach” kwamen beide aan bod.  Dus een mooiere opleiding was er niet!

Toen ik een jaar aan het studeren was wou ik graag nog een bijkomende opleiding volgen en dat werd “voetreflexologie”.  Een heel dankbare en passende opleiding bij “gezondheidscoach”.

Nu waag ik de sprong en heb ik beslist om zelfstandig te beginnen. Ik werk in een praktijk te Deerlijk als gezondheidscoach, voetreflexoloog en cosmetisch masseur.

Op woensdag werk ik in Oostende in een artsenpraktijk als gezondheidscoach.

Groetjes,
Saskia